Arbeta hos oss

Vi söker Dig!

hubb AB (f d Släpcentralen Trelleborg AB) har funnits i över 10 år och bedriver butik med inriktning mot Convenience Store. Vi är också en av Sveriges största uthyrare av Släpvagnar i olika modeller. Därtill bedriver vi verkstad med service och reparation av släp och bilar samt däckverkstad och däckhotell. Vi finns sedan i våras i helt nybyggda lokaler på Lastvägen 14 i Trelleborg. Verksamheten växer, högsäsongen är i antågande och vi har också kollegor som är föräldralediga en längre tid framöver. Därför söker vi nu nya medarbetare till vårt gäng.

Arbetet i butiken är omväxlande och består av 2 huvudinriktningar med varierande fördelning – Servicemedarbetare i butik samt arbete i kök. Arbetsuppgifterna i butiken omfattar sedvanliga sysslor i butik med kundservice, kassa, varumottagning, uppackning, fronta och hålla ordning och reda. Arbetet i köket kan likställas vid kallskänka och innebär beredning och tillredning av baguetter och sallader m m.

Vi söker engagerad, driven och serviceinriktad personal som gillar tidiga morgnar, högt tempo och varierande arbetsuppgifter.
Vi sätter alltid kunden i fokus och ser därför gärna sökanden med erfarenhet från andra eller liknande serviceyrken. Livsmedelsutbildning och/eller erfarenhet som kallskänka eller liknande är ett stort plus. Har du erfarenhet av verkstadsarbete kommer det också komma väl till pass.Körkort är önskvärt (gärna högre behörighet). Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna varierar mellan 05.00 till 18.30 och innefattar även helgtjänstgöring. Tjänsten är i första hand ett vikariat på heltid från 230401-230930. Vi söker även sommarvikarier och timanställd extrapersonal. Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet och löner och anställningsvillkor utgår från detta.
Ansökan och CV lämnas personligen på plats på Lastvägen 14;
11 eller 12/2 08.00-16.00
15 eller 16/2 10.00-18.00
19/2 08.00-16.00
Inga ansökningar accepteras via mail eller post.
Avsätt en stund för besöket och förbered dig på ett kort inledande samtal. Inför vårt möte förväntas du ha skaffat dig
viss kännedom om företaget och dess verksamhet.

Välkommen till Lastvägen 14 under tiderna som angivits ovan.
Hälsningar
Björn Strandstierna

Kom i kontakt med oss